Leineperin Härkätallin teatteri

Kesäteatteri palaa Leineperiin

Leineperin ja lähialueiden teatteriharrastajat lähtivät viime kesänä puuhaamaan uutta teatteriyhdistystä. Marraskuussa perustettiin Leineperin Härkätallin teatteri ry ja jo ensi kesäksi yhdistys tarjoaa viihdettä omassa teatterissaan. Teatteri aikoo tuoda Salaisen puutarhan ensi kesänä lavalle. Näytelmän ohjaa Kati Pipinen. Uudessa teatteriyhdistyksessä ovat mukana muun muassa Petri Syväkuru, Vesa Haikonen, Miia Haikonen, Maija Palonheimo, Niina Jylhä, Jarmo Eklund, Cene Suni ja Aleksi Grönblom.

Leineperin ruukissa järjestetty kesäteatterin rekry-tilaisuus onnistui myös yli odotusten. Kesäteatteri toimintaan mukaan haluavia ilmoittautuneita oli parikymmentä. Harrastajateatterin toimintaa on selkeästi Leineperiin kaivattu takaisin. Iloisia ihmisiä ja tunnelmaa korkealla.

Nähdään kesällä Leineperissä!

Jaa artikkeli:

LISÄÄ UUTISIA

Avoin rekrytilaisuus

Leineperin Kesäteatteri 2024 Haluatko olla osa Leineperin kaunista kesää? Uusi teatteri etsii lisää näyttelijöitä ja talkoolaisia ompelijasta lipunmyyjään. Iloinen yhdessä

Read More